خط تولید دکل مهاری سه وجهی
تولید و ساخت هر محصولی یک خط تولید دارد . قاعدتا تولید دکل هم از این موضوع مستثنی نیست . در این مطلب سعی داریم شما را با مراحل تولید دکل مهاری سه وجهی در خط تولید دکل کارخانه تاورکو آشنا کنیم . ادامه این مطلب را مطالعه کنید تا ببینید برای ساخت دکل مهاری ، آهن و میلگرد چه مراحلی را در خط تولید دکل طی میکنند تا تبدیل به یک دکل مهاری شوند .
ورود میلگرد و لوله آهن به کارخانه
در اولین مرحله متریال و مواد لازم جهت تولید یک دکل از بهترین کارخانجات تولید فولاد ، میلگرد و لوله تهیه میگردد . با تریلی به محل کارخانه ساخت دکل ارسال میشود . کارخانه تولید دکل تاورکو مرغوب ترین میلگردها را اعم از نوردی و غیر نوردی در سایز میلگرد 8 و 10 بنا به سفارش مشتری با مناسب ترین قیمت از بازار تهیه میکند .
مرحله اول خم کردن میلگرد به شکل Z
در ابتدای خط تولید دکل شاخه های میلگرد برای سکشن های 3 متری به صورت Z خم میشوند تا علاوه بر تشکیل بدنه سکشن به عنوان پله نیز برای نصب دکل مهاری مورد استفاده قرار گیرند . بعد از این مرحله ابتدا و انتهای میلگرد توسط دستگاهی به نام اره آتشی قیچی میشوند و اضافه میلگرد به بخش ضایعات فرستاده میشود .
خم کاری میلگرد در تولید دکل
مرحله چوشکاری لوله
به موازات خم کاری میلگرد در سمت دیگر سوله خط تولید دکل مهاری لوله های شماره 32 با ضخامت 2 میل آماده میشوند برای تشکیل سه وجه یک دکل مهاری سه وجهی . به این صورت که یک سر لوله ها یک لوله گشادتر چوش داده میشود تا در سکشن بعدی انتهای یک لوله به ابتدای یک لوله وارد شود و با وسیله پیچ های به یکدیگر متصل و محکم شوند .
سوراخکاری لوله در خط تولید دکل مهاری
مرحله سوراخکاری :
در این مرحله جای پیچ های که در مرحله قبلی به آن اشاره شد توسط دستگاه دریل ستونی و با دقت میلیمتری در دو سر لوله ایجاد میشود . این کار توسط قالبی صورت میگیرد ، تا هنگام نصب یک نصاب دچار مشکلی برای جا زدن پیچها نشود . بعد از این مرحله لوله ها با سنگ فرز اصطلاحا پلیسه گیری و تمیز میشوند و آماده میشوند برای مرحله بعدی که جوشکاری آنها با میلگردهای مرحله ابتدای باشد .
سوراخکاری میله در خط تولید
https://towerco.ir/%d9%85%d8%b1%d8%a7%d8%ad%d9%84-%d8%b3%d8%a7%d8%ae%d8%aa-%d9%88-%d8%ae%d8%b7-%d8%aa%d9%88%d9%84%db%8c%d8%af-%d8%af%da%a9%d9%84-%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%b3%d9%87-%d9%88%d8%ac%d9%87%db%8c/
جوشکاری اولیه :
در این مرحله میلگرد ها و لوله های که مسیر های قبلی را طی کرده بودند روی وسیله ای به نام شابلون مونتاژ قرار میگیرند و با خال جوش های از نوع Co2 به یکدیگرد جوش داده میشوند . اما این پایان کار نیست . بلکه اکنون سکشن های تقریبا آماده به شابلون دیگری انتقال پیدا میکنند و مجددا با جوش Co2 اما اینبار با خال جوش های گوشتی تر و بسیار محکم تر به یکدیگر جوش داده میشوند .
جوشکاری دکل مهاری
پس از این مرحله سکشن ها دپو میشوند و آماده ارسال به گالوانیزه میشوند . در آینده برای شما از تاریخچه گالواننیزه و فواید گالوانیزه کردن دکل مهاری برای شما مطلب خواهیم گذاشت . مارا در فضای مجازی اینستاگرام هم دنبال نمایید .
- ۹۹/۰۴/۰۲